Dag 5

Klockan är 20.00 och vårt Wi-FI är igång! Passar på att blogga då även om det är långsamt. 


Idag var sista dagen på introduktionsveckan. Imorse hade vi en lektion om buddhism och därefter meditation vilket var niiice! Sedan åkte vi, tro det eller ej, till ett tempel. Denna gången var det ett hinduiskt tempel så det var lite annorlunda. Massor av färger och insidan var lite som ett party blandat med ett casino i Las vegas. Tavlor med blinkade ljus i olika färger, ljusslingor i träden osv. Här offrade vi istället för en blomma ett fat med färsk frukt på. Efter själva cermonin fick vi äta frukten som var sååå god. Vi fick också en prick i pannan som skulle bringa lycka tror jag. 

Lunchen åt vi på en indisk restaurang och vi åt med händerna för man äter så här? Känns så konstigt! Tar emot att säga detta men maten är inte alls så god jag hade hoppats på. Hörde många som sa innan att åh maten kommer vara så god! Har inte stött på den än isåfall.. Så mycket kryddor och smaker som bara inte faller mig i smaken.

Sedan var det dags för den efterlängtade MASSAGEN! Fick huvud- och axelmassage vilket var jätteskönt. Det var behövligt. Programmet slutade redan vid 12.30 så efter det har vi spenderat hela dagen i Kandy. Ätit glass och druckit ananasjuice. Vi skulle egentligen köpa en öl men det var någon speciell dag idag så de serverade ingen alkohol. Vi gick till supermarketen för att ladda upp för imorgon för imorgon är det lördag och då får vi åka ut på vilka resor vi vill, och imorgon är det äventyr på kartan! Hörs då

Tre av alla gudar som finns inom hinduismen, ni skådar också lite av ansiktet på vår guide genom hela denna veckan
Jag och Elena, en tysk tjej, utanför templet med prickarna i våra pannor och en "tempelblomma" bakom örat
En typ av alligator som vi såg när vi gick runt sjön. Tänk att det lever sånna där ändå