Dag 38

Nu har mer än halva veckan gått! Imorse tog vi Mali på en promenad igen och medan hon stog på ett risfält och åt, samlade vi mat hon äter under natten. Mahouten (han som är med elefanten) klättrade upp i ett träd och slog av alla grenar med sin kniv. Det blev en hel del, helt galet hur mycket elefanter äter haha! 


Sedan hade vi lunch och där var det en full man som var jättekonstig. Han ville typ prata med oss men vi fattade ju ingenting och så sa Kordinatorn något till honom att han inte fick röra oss och då blev han arg och sprang, så bra han kunde, över vägen och sprang in i en vägg och kastade något. Hahha vi fattade ingenting eftersom de pratade deras språk men de förklarade efter vad de va som hände. Det var lite läskigt först men det var så många andra män runtomkring som kunde prata med honom. När han försvann stod alla dem och undrade vad som egentligen hände precis?? Var skönt att veta att de också tyckte han var konstig haha

Sedan gick vi till floden igen för Mali ville svalka sig. Här hemma har vi ätit middag och jag kollade på ice age med tjejerna här :) en händelserik dag med spännande lunchupplevelse och ett mysigt avslut!

Nattamaten, ett helt träd ihoppackat ganska bra
Skrubba skrubba skrubba mycket koncentrerat
Filmkväll!!!