Dag 44

Idag har vi varit på river safari! Åkte en båt på en flod och gick i-land på ett ställe där vi fick en snabb liten kurs hur man gör kanel. Sedan åkte vi lite mer och fick fisk-fotmassage. Fiskarna simmar runt fötterna och äter död vävnad?? Så de nafsar vilket kittlas så mycket! Sedan åkte vi tillbaka och vi såg en man med en babyapa. Först var jag rädd men efter att två andra tjejer hade hållt den gjorde jag det med. Den var så lurvig och mysig. 


Vi åkte tillbaka till huset för lunch och gick till stranden en sväng men det var för varmt för att sola och vågorna var fortfarande höga så vi vågade inte gå i. Efter en stund gick vi tillbaka till huset och sen åkte vi till två olika tempel och tittade på olika Buddha statyer. Det var coolt! Det var bland annat en sovande Buddha som var galet stor.

Innan middagen gick vi till stranden för att se solnedgången och drack en öl. Nu ärjag jättetrött. Bara två och en halv dag kvar tills jag behöver bege mig till flygplatsen.. försöker njuta av det sista

River safari
Fiskmassage/spa
Lilla goseapan!
svårt att visa hur stor den var
Massor av statyer och en turist
Solnedgång